VÅTTÅFJELLET KENNEL

ved Nils Kjøsnes

Personvern

Våttåfjellet.no benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin. Jeg bruker informasjonskapslene i forbedringsøyemed, og ingen av disse informasjonskapslene gjør at jeg kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person.

Jeg bruker også Google Analytics for å analysere besøksdata, som for eksempel antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere i USA, og er underlagt Googles retningslinjer for personvern. Din IP-adresse blir anonymisert og vil ikke bli lagret eller sendt til en tredjepart.

De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Det kan imidlertid bety at en del av nettstedene du besøker ikke lenger fungerer som de skal.

Kommentarer

Når besøkende legger kommentarer på nettstedet samler jeg dataene som vises i kommentarskjemaet, og også den besøkendes IP-adresse og nettleserbrukerens agentstreng for å hjelpe spam-gjenkjenning.

En anonymisert streng opprettet fra din e-postadresse (også kalt en hash) kan gis til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker den. Gravatar service personvern er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. Etter godkjenning av din kommentar, er profilbildet ditt synlig for publikum i sammenheng med din kommentar.

Hvor lenge jeg beholder dataene dine

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og dens metadata beholdt på ubestemt tid. Dette er slik at jeg kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en moderatorkø.

For brukere som registrerer seg på min nettside (hvis noen), lagrer jeg også den personlige informasjonen de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere eller slette deres personlige opplysninger når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Tilgang til informasjon

Du kan når som helst gjøre følgende ved å kontakte meg via nilst@neanett.no:

  1. Be om en liste over personlige opplysninger jeg har om deg, om noen.
  2. Be om en endring, rettelse eller sletting av dine personlige opplysninger.
  3. Be om at jeg unngår å samle inn noe i fremtiden (opt-out).

Hvis du tror på et hvilket som helst tidspunkt at jeg ikke følger denne personvernpolitikken som angitt, vennligst kontakt meg umiddelbart via nilst@neanett.no.

Liste over informasjonskapsler som brukes på våttåfjellet.com

  • _ga Utløper: 2 år
  • _gat Utløper: Økt
  • _gid Utløper: Økt
  • r/collect (doubleclick.net/Google) Utløper: Økt