VÅTTÅFJELLET KENNEL

ved Nils Kjøsnes

Jaktprøvesesongen er i gang, og noen hunder fra Våttåfjellet har allerede prøvd seg. Våttåfjellets Solo (Våttåfjellets Hera og Amarita`s Jubazun Prix) fikk ikke ut hare. Solo er bare 1 1/2 år og har derfor tida framfor seg. Uttak fikk heller ikke Våttåfjellets Flora (Våttåfjellets Toya og Tassen) under klubbkampen i Ottsjøen i Sverige. Hun har to førstepremier på hare fra i vinter. I Nedre Norrland har Våttåfjellets Noomi (Våttåfjellets Hera og Lilymere Ricki) prøvd seg. Hun fikk 35 minutter og deretter vegtap som hun ikke klarte å utrede. Det er ikke bestandig en lykkes på jaktprøver. Selv de beste hundene mislykkes noen ganger, så det er bare å prøve igjen!

Må også nevne at Bobby (Våttåfjellets Flora og Lilymere Ricki) fikk sitt tredje cert i sommer og er dermed Norsk utstillingschampion.