VÅTTÅFJELLET KENNEL

ved Nils Kjøsnes

I dag har den ene gode nyheten etter den andre tikket inn på mobilen. Først kom gladmeldingen om at Våttåfjellets Dexter (etter NJCH & NUCH Våttåfjellets Hera og NJCH Amarita’s Jubazun Prix) til Jon Terje Kirkaune, hadde jaget til 1. premie hare. Dexter har så vidt passert 1 1/2 år og må derfor sies å være svært lovende. Han har hatt mange premieloser på barmark under trening denne høsten, så resultatet kom ikke uventet. Dexter hadde tilleggslos på hare i 70 minutter.

Deretter kom beskjeden om at Bobby (etter NUCH Våttåfjellets Flora og NJCH & NUCH Lilymere Ricki) til Johannes Aune hadde jaget til 1. premie hare. Han har 1. premie hare og 1. premie rå fra før og mangler nå minimum Good fra utstilling for å bli jaktchampion. Den henter han lett til sommeren.

Det er viktig å understreke at premiene ikke er offisielle før dommermøtet er gjennomført.